Werktijd Software
Taal
  Support
Google plus
   Twitter

Bedrijf

Werktijd-software is een tijdregistratiesysteem ontwikkeld door Inzicht ERPConstruSteel BV. ConstruSteel BV is een internationaal softwarehuis dat zich gespecialiseerd heeft in ERP en MRP software ten behoeve van het realiseren van efficiency- en kwaliteitsverbeteringen. Het in eigen beheer ontwikkelde bedrijfsbeheersysteem wordt dankzij een netwerk van agenten, resellers en business partners wereldwijd gedistribueerd.

Werktijd-software is een stand-alone systeem, maar is ook perfect te gebruiken in combinatie met andere ERP systemen of met het eigen Inzicht ERP systeem.

Persoonlijke training, inrichting, inwerktijd
Nieuwe klanten worden persoonlijk begeleid door ervaren consultants die zorgdragen voor een optimale inrichting en implementatie van de software, waarbij de werkwijze van de klant centraal staat. 

Service, helpdesk, updates
Service staat hoog in het vaandel. Feedback van klanten wordt gewaardeerd en verwerkt in updates. Helpdeskmedewerkers staan garant voor optimale service, waarbij zowel telefonisch als online support wordt verleend. De grote internationale klantenkring vormt een solide basis voor een stabiele doorontwikkeling van de software.
Werktijd software - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T +31 546 678 300
F +31 546 678 309
info@werktijd-software.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer