Werktijd Software
Taal
  Support
Google plus
   Twitter

Nieuwe website online

Welkom op de werktijd-software website. Werktijd-software.nl is ontwikkelaar en leverancier professionele tijdregistratiesystemen.

Voor elk bedrijf is het gewenst om direct inzicht te hebben in gewerkte uren tijdens het productieproces, maar ook op kantoor of onderweg. Organisaties worden meer en meer geconfronteerd met complexe regelingen met betrekking tot het registreren van werkzaamheden en daarbij behorende uren. Dankzij onze geavanceerde tijdregistratiesystemen krijgt u maximaal inzicht in de gewerkte uren en is een project-nacalculatie / budgetcontrole en de salarisadministratie een peuleschil. 

Waar veel bedrijven en individuen gewerkte uren op papier moeten noteren (doormiddel van urenlijsten of bonnen), biedt onze software de mogelijkheid  om de gewerkte uren zowel op locatie, kantoor, in productie als onderweg eenvoudig bij te houden. Dit elimineert het verwerken van urenlijsten waardoor menselijke fouten (urenafwijkingen) kunnen ontstaan en spaart u tijd, doordat u een continu up-to-date overzicht heeft van de geregistreerde uren.

De tijdregistratie software is volledig ontwikkeld in eigen beheer en is ook te koppelen met onze eigen ERP software. Neem gauw een kijkje op onze producten pagina voor meer informatie over onze software.
Werktijd software - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T +31 546 678 300
F +31 546 678 309
info@werktijd-software.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer