Werktijd Software
Taal
  Support
Google plus
   Twitter

Nieuwe referentie: Benjamin Prefab

Hieronder vertelt directeur Laurens Groothuis over zijn ervaring met het ons BTR tijdregistratiesysteem.
 
Waarom BTR-tijdregistratie
"Het nieuwe barcode tijdregistratiesysteem registreert de uren en zorgt ervoor dat we nauwkeurig kunnen na-calculeren. Dit systeem scheelt ons enorm veel schrijf- en zoekwerk en het is minder intensief dan de oude manier van werken".
 
Ervaring tijdregistratie
"Het implementatietraject is erg voorspoedig verlopen, we konden op een korte termijn van start. Het registeren van werkzaamheden (tijdregistratie) gebeurde bij de firma Benjamin Prefab B.V.  voorheen middels handgeschreven urenbriefjes, deze manier van registreren is volgens de heer Groothuis foutgevoelig. "Het nieuwe barcode tijdregistratiesysteem registreert de uren en zorgt ervoor dat we nauwkeurig kunnen na-calculeren. Dit systeem scheelt ons enorm veel schrijf- en zoekwerk en het is minder intensief dan de oude manier van werken. Tevens ervaren we de mogelijkheid om uren te registeren op projecten, merken en bewerkingen door middel van een scan als erg prettig. Het schakelen tussen projecten kan met slechts 1 scan."
 
Directeur Laurens Groothuis over zijn toekomstvisie: "In de toekomst hopen we een betrouwbare totaalaanbieder te zijn met een goede doorstroming van opdrachten. Om dit te realiseren zal dit tijdregistratiesysteem dienen als ruggengraat".
 

 
Bedrijfsgegevens
Benjamin Prefab B.V. is in 2015 opgericht en heeft ca. 40 medewerkers. Bij de firma staat automatisering centraal en men geloofd in de kracht van combineren: combineren van verschillende materialen, combineren van disciplines, en het combineren van partijen. Men specialiseert zich in combineren en hierdoor zijn ze in staat om in de gehele bouwkolom te opereren.
 
Referentieprojecten
Bolderburen - Utrecht
Santrijnhof - Oosterhout
 
Benjamin Prefab B.V.
Ootmarsumseweg 12
7615 PL Harbrinkhoek
Telefoon: 0546-705500
 
Logo Benjamin Prefab
Werktijd software - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T +31 546 678 300
F +31 546 678 309
info@werktijd-software.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer