Werktijd Software
Taal
  Support
Google plus
   Twitter

Productoverzicht

Als u op zoek bent naar een professioneel tijdregistratiesysteem bieden wij u een ideale oplossing. Voor elk bedrijf is het gewenst om direct inzicht te hebben in gewerkte uren tijdens het productieproces, maar ook op kantoor of onderweg. Organisaties worden meer en meer geconfronteerd met complexe regelingen met betrekking tot het registreren van werkzaamheden en daarbij behorende uren. Dankzij onze geavanceerde tijdregistratiesoftware krijgt u maximaal inzicht in de gewerkte uren en is een nacalculatie, budgetcontrole of salarisadministratie een peuleschil.

Werktijd biedt de volgende tijdregistratiesystemen:

Waar veel bedrijven en individuen gewerkte uren op papier noteren door middel van urenlijsten of bonnen biedt Werktijd de mogelijkheid om de gewerkte uren zowel op kantoor, op locatie, in de productie alsook onderweg eenvoudig bij te houden.

Dit elimineert het handmatig verwerken van urenlijsten waardoor urenafwijkingen kunnen ontstaan. Tijd wordt bespaart en u beschikt over een continu up-to-date overzicht van de geregistreerde uren. Tevens heeft u automatisch een exacte nacalculatie op elk gewenst moment.

Met tijdregistratie van Werktijd is het mogelijk om de uren nauwkeurig en snel (handmatig of automatisch met behulp van de tijdregistratiemodule, barcodes, RFID) te registreren. Afhankelijk van de gekozen inrichting kunnen tijden realtime of achteraf geboekt worden.
 
Tijdregistratie via onze software is mogelijk op:
  • Medewerker
  • Activiteit
  • Project
  • Merk
 
Ook voor de aanwezigheidsregistratie in combinatie met toegangsbeveiliging is ons systeem uitermate geschikt.
 
De urenverwerking inclusief verlof- en verzuimuren wordt vervolgens automatisch in de software verwerkt. De nacalculatie per (sub-)project en de complete voorbereiding voor de salarisadministratie wordt op deze manier geautomatiseerd.
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@werktijd-software.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Werktijd software - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T +31 546 678 300
F +31 546 678 309
info@werktijd-software.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer